ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 27 июля 2018, 18:04

Лейбл Masterskaya анонсував лайн-ап своєї сцени на Koktebel Jazz Festival

1654 0

Лейбл Masterskaya анонсував виконавців, що виступлять на Koktebel Jazz Fest. Артисти та друзі лейблу розділять сцену Nu Jazz 17 серпня. Серед виконавців — Гурт [O], Yuko, Alina Pash, Счастливые люди + секретний гість. Окрім музичної програми також плануються офлайн активності на території фестивалю.

 

Гурт [O] — Київський електро-поп коллектив, котрий звернув до себе увагу після випуску міні-альбому “Самий сок”. Пісні потрапили в ротацію на радіостанції країни, а гурт почав активну фестивальну діяльність — Atlas Weekend, Белые Ночи, Уличная Еда, Hedonism, Львівська акустична феєрія, Летние ночи Одесса та інші.

 

YUKO — дует Стаса Корольова та Юлії Юріної, що відомий своїм поєднанням українських народних текстів та різнопланової електронної музики. Їх дебютний альбом Ditch 2017 року отримав схвальні відгуки критиків та слухачів, а перший сольний концерт у клубі Атлас зібрав солд-аут. У 2018 році отримали нагороду APPS Music & SZIGET: Awards у категорії Youth.

 

Alina Pash співачка, що поєднує хіп хоп і поп мотиви української музики 90-их. 15 квітня 2018 року презентувала дебютний сингл “Бітанґа”, та відеокліп до нього, котрий набрав більше 300 000 переглядів

 

Счастливые люди  — музичний проект поета Дениса Ржавського. У вересні 2017 року вийшов дебютний сингл “Соленая карамель”, куди увійшли треки ”Благая весть” і “Silicon Valley” — візитна картка гурту. У листопаді група випустила кліп на “Silicon Valley” а у січні 2018 року група представила EP “Время учиться кодить”. Виступали на фестивалі Burning Man 2017

 

Посилання на захід у Facebook: https://www.facebook.com/events/227638987889276/

Посилання на продаж абонементів: http://koktebel.info/new/bilety-2/

 

Share