ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 24 июля 2018, 12:16

Koktebel Jazz Festival представив повний лайн-ап всіх 4 сцен

868 0

Джаз Коктебель оголосив повну програму всіх чотирьох сцен: Nu Jazz, Jazz & Blues Cafe, Open і Special

Організатори розкрили детальну програму усіх сцен Koktebel Jazz Festival 2018.

Nu Jazz Stage відкриється 16 серпня в 19.30 уже традиційним Днем Української Музики. Джаз Коктебель стоїть в авангарді в справі відкриття і промотування української актуальної музики. На цей раз в перший день Koktebel Jazz Festival зіграють Dakh Daughters, Onuka, Олег Скрипка та НАОНІ, а першими на сцену вийдуть Heart Beat Brass Band — харківська група, що заслужила цю честь перемогою глядацьких симпатій на Open Stage в минулому році.

17 серпня на Nu Jazz буде представлена ​​програма “Мастерская і друзі на море”, яка збере найновіші українські музичні проекти і стане найповнішим зрізом нової української музики.

У суботу, 18 серпня, Nu Jazz відкриється прем’єрою нового амбітного проекту Лаури Марті SHINE, співачки року за версією ELLE Ukraine, потім на сцену вийде повністю нові KOOP OSCAR ORCHESTRA, Мартіна Топлі-Берд, екс-вокалістка Massive Attack, яка виступить в Україні вперше, а легендарні Morcheeba в своєму «золотому» складі зі Скай Едвардс представлять свій новий довгоочікуваний альбом «Blaze Away».

19 серпня Nu Jazz запрацює з 17.00. На ній виступлять Drum & Tuba Band — банда без єдиного електронного інструменту, тільки живі духові, одеський фолк Феликс Шиндери Деньги Вперед, чарівний Laud — фіналіст нацвідбору на Євробачення 2018, експериментатори електроакустики DZ’OB, представники епатажного електро-фешн Beissoul & Einius і легенди ямайського реггі Inner Circle. Закриється Джаз Коктебель грандіозним спецпроектом від Хамерман Знищує Віруси «Кабаре для дорослих: ХЗВ All Star»

Open Stage — фабрика з відкриття українських молодих зірок і талантів, відкривається о 10.20. 16 серпня на ній виступить Юрій Самовілов Гуртом, Роялькіт і adm: t, 17 серпня — Jungleman, Aliens Love the Ocean і Verry The Jerry, 18 серпня — The Muss, Love & Joy і Le Cœur, 19 серпня — Tatis.

Справжнім відкриттям стане повернена джазова сцена — Jazz & Blues Cafe, куратором і ведучим якої буде знаменитий Олексій Коган. 16 серпня сцена відкриється о 18.00 Cherkasy Jazz Quintet, продовжиться дуетом Дениса Кінчева і норвежця Frode Barth і завершиться шоу від Naked — балканським етно-джазом. 17 серпня виступлять Kiev Tango Project, новий проект від знаменитої Наталії Лебедєвої і прекрасні німці Tingvall Trio. 18 серпня Jazz & Blues Cafe Stage відкриє Олексій Ревенко. Павло Ігнатьєв і Катіко Пурцеладзе представлять проект «Катикооо», а хедлайнерами вечора стануть Mark Eliyahu — зірка ізраїльської сцени і Marinita. Mark Eliyahu & Marinita зіграють на Koktebel Jazz Festival в рамках проекту «Мистецтво толерантності» за підтримки Посольства держави Ізраїль в Україні та Міжнародного Фонду Відродження.

18 серпня на джазовій сцені виступить «Коко Меланж» — проект Романа Коляди і Анастасії Колодюк, Макс Таврійський, All Star Blues Band і Bullet Blues Band.

На Special Stage в ніч на 17 серпня о 0.30 запалять OY Sound System, Amadance and TeepaDeepa і TAAX, на 18 серпня пройде вечірка від Dj FM, на 19 серпня зіграють Votuma i Special Guest, а в завершальну ніч на 20 серпня Funk Trio, TAAX і Ta’TiS.

В програмі Koktebel Jazz Festival відбудеться спецподія — велика прем’єра-концерт фільму Jazz & More, про Джаз Коктебель і людей, які його створюють. Прем’єра відбудеться 15 серпня о 19.00 в Палаці культури і мистецтв Чорноморська за участю знімальної групи і чудового музиканта-імпровізатора Романа Коляди. Проект пройде за участю Департаменту культури. Вхід вільний.

Протягом всього Koktebel Jazz Festival публіка зможе познайомитися з найцікавішими напрямами сучасного мистецтва в рамках програм арт-фестивалю Artishok. IT-конференція Jazz Do It познайомить з останніми тенденціями в цифрових технологіях.

Вхід на Koktebel Jazz Festival вільний до 16.00. У цей час навіть якщо у вас немає абонемента, то ви зможете послухати виступи музикантів Open Stage, ознайомитися з виставками і взяти участь в конкурсах. Бажаючі можуть взяти участь в програмі ековолонтерства — допомогти упорядкувати пляж і отримати абонемент на платні події Джаз Коктебель.

Автомобільний партнер фестивалю, Mazda, надасть для всіх бажаючих безкоштовні тест-драйви, познайомить з новими моделями автомобілів Mazda і влаштує волейбольний міні-чемпіонат.

«Ігристий партнер фестивалю»: ARTWINERY

Пивний партнер фестивалю: Robert Doms Львівське влаштує захід «Цікаво-дивовишні поєднання». Будуть щоденні майстер-класи від кухарів на тему фудпейрінгу та поєднання незвичайних інгредієнтів (в тому числі кави та вишні) в приготуванні авторських страв.


Share