ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
News 23 июля 2018, 14:15

Вибирайте ланч в BUDDHA-BAR KYIV і насолоджуйтеся!

494 0

Сучасне життя в мегаполісі дуже напружене. Ви шукаєте острівець спокою посеред міського шуму? Місце, де можна спокійно поїсти і відволіктися від повсякденних справ? Геть квапливість, шукати більше не потрібно! BUDDHA-BAR KYIV пропонує нові ланчі.

 

Вибирайте по одній страві з кожної категорії і насолоджуйтеся!

Вартість ланч-сету — 279 гривень.

 

Розділ стартерів відкриває курячий салат BUDDHA-BAR з соусом «Пулет» — фірмова страва, яку дуже люблять наші гості! Крім цього, там представлені мікс-салат зі спаржею, свіжими овочами та кунжутним соусом і роли «Каліфорнія». Фанати японської кухні обирають роли! Вони були придумані японським кухарем Ічіро Масітою. Будучи в США, він задумався про популяризацію там своєї рідної культури. В результаті цього і народився рол, який зараз вважається класикою.

«Супи» представлені місо-супом, а також супом з локшиною удон і куркою. Місо — це основа японської кухні, така ж як рис і свіжа риба. Японці привнесли його в свій повсякденний раціон ще в 6 столітті! А локшину удон вони називають «їжею для розуму, духу і тіла».

Не забудьте зазирнути в розділ «Основні страви». Адже там вас чекають курка з овочами в сичуаньської стилі, удон зі свининою в соєво-устричному соусі і тайський смажений рис з куркою. Ці страви завжди складали основу раціону східної людини.

Доповніть все це освіжаючим прохолодним напоєм і отримаєте справжній дзен.

Разом з ланчами від BUDDHA-BAR KYIV у вас вийде зануритися в атмосферу справжнього Сходу.

Ми гарантуємо, що вам сподобається і ви обов’язково захочете повернутися знову!

 

 

Share