ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty 13 июля 2018, 13:56

Найбільший у Європі міжнародний фестиваль йоги VEDALIFE

1761 0

Українські зірки і мудреці Індії, італійські кулінари і йоги з усього світу на Міжнародному фестивалі VEDALIFE-2018, який пройде в Києві з 25 липня по 29 липня. Місце проведення: парк «Муромець».

VEDALIFE – це найбільший у Європі фестиваль йоги, який вже сім років збирає десятки тисяч гостей. Це територія здорового життя та найбільшої концентрації щирих посмішок на один квадратний метр. Тут немає місця алкоголю, нікотину та наркотикам.

Девіз фестивалю: «Віддавати вище, ніж брати». Тут пригощають кожного відвідувача, а гості можуть дарувати один одному подарунки. Вхід вільний, а більшість подій безкоштовні. Древні знання зустрічаються зі стилем життя нового століття на килимках для йоги, в діджитал-арті, в коміксах і кіно, на музичній сцені та карнавалах в центрі столиці.

28.07 о 15:00: урочистий виступ організаторів фестивалю VEDALIFE за участю Посла Індії в Україні Маноджа Кумара Бхарті.  

З 25 по 29 липня паралельно на кожному майданчику відбуватимуться унікальні події, зустрічі з неймовірними гостями фестивалю зі всього світу!

 5 днів безкоштовної йоги для всіх: дорослих та дітей, початківців та практикуючих, у повітрі та на землі.

– Більше 30-ти викладачів йоги з різних куточків світу: Бразилія, Індія, США, Італія, Україна

– Понад 20 видів практик: хатха, аштанга, універсальна, йога 23, ішвара, флай-йога, акройога, шакті, жіноча, йогатерапія, йога для схуднення та інші

– Більше 220 годин йоги на різних майданчиках фестивалю

– Йога-марафони й майстер-класи на березі Дніпра

Презентація проекту «Махабхарата», який створюють українські художники Ігор Баранько (DC Comics, «Сімпсони», комікс «Максим Оса») і Олексій Чебикін (комікс «Даогопак»). Тизер «Махабхарати», під куполом планетарію, викликав величезний інтерес на останньому комік-коні в Сан-Дієго, де збираються провідні творці коміксів, серіалів і фільмів з усього світу. Так творчість українських художників побачили в компанії Marvel і DC, Стівена Спілберга, зірок «Ігри Престолів» і «Твін Пікса».

«Махабхарата» — перший в світі «комікс 360». Поєднання графічного роману, віртуальної реальності, сферичного кіно та мобільних технологій. Це епічна сага про любов і смерть, героїв і ідеали за мотивами індійського епосу, яка розгортається на тлі легендарної історичної битви.                                           

«Самскара» Андроїда Джонса (США). Подорож від початку і до кінця Всесвіту у форматі «Кіно360». Фільм в технології «фулдом» і фрагменти виставки всесвітньо відомого цифрового художника. Ця робота завоювала призи великих світових фестивалів і отримала теплі відгуки критиків і професіоналів кіно- і арт-індустрії в США і Європі.

ЙОГА МАРАФОН з Рохіні Шакті, зіркою йоги з Бразилії.

Вона викладала в Конвент-Гардені в Лондоні, Парижі, на Пальма де Майорка в Іспанії, Каліфорнії і Орегоні в США, Індії та по всій Бразилії. Її обличчя багато разів з’являлось на обкладинках «Yoga Journal» та інших виданнях про йогу та моду. Серед її учнів – відомі політики, сенатори США та голлівудські зірки. Рохіні мандрує по світу з однією задачею – показати, що йога може бути такою ж природною, як сонце, повітря та вода. І як за допомогою цієї древньої практики найкращим способом розкривається внутрішній потенціал.  

Public Talk: відомі люди з несподіваного боку. Цікаві українські та зарубіжні спікери, натхненні інтерв’ю з людьми, які роблять соціальні та волонтерські проекти.

Концерти та кіртани: драйв і медитація на одній сцені: Panivalkova, Діля, Shanti People, Назгуль Шукаєва, Go-A, Анатолій Гернаденко: ханг-мелодист №1 в Україні, Jiv Jago: мандрівні виконавці сакральної музики Індії.

А також: українські та зарубіжні експерти в сферах здорового життя, саморозвитку, екології, духовних практик.

MAHAMANDALA: День Миру

Гості та учасники фестивалю разом створять Мандалу Миру.

Традиційні індійські свята на фестивалі

Всі учасники VEDALIFE стануть частиною яскравого та захоплюючого святкування найпопулярніших свят Індії: «Холі», «Дівалі» та «Солодка Гора».

Fashion show від українських дизайнерів та індійської діаспори. Поєднання українських та індійських тенденцій у сучасній моді.

 

ПРОГРАММА ФЕСТИВАЛЯ:

— Зустрічі з духовними вчителями, майстрами йоги, мандрівниками, письменниками, українськими зірками, експертами у сферах здорового життя, саморозвитку, екології.

— Йога для дорослих і дітей. Кожного дня Йога марафони.

— Здорова їжа: лекції, майстер-класи, вегетаріанський фудкорт.

— Музична open-air сцена. Концерти.

— Воркшопи і лекції: музика, кулінарія, аюрведа, астрологія, психологія, екологія, фізичні та ментальні практики, ремесла, мистецтва.

— Сферичний планетарій: Всесвіт очима древніх мудреців і цифрових геніїв. Фільми в форматі «кіно 360» (фулдом) або 3D без окулярів.

— Традиції різних культур, етно-ярмарки, виставки, дитячий майданчик, квести і розваги для всієї родини.

 

Серед учасників VEDALIFE-2018:

Свамі Авадхут

Міжнародний продюсер, кінорежисер, мистецтвознавець, філософ, організатор фестивалю VEDALIFE. «Моє призначення — побачити геній в іншій людині, і розкрити його», — говорить він.

 

Анатолій Зенченко
Президент Міжнародної Асоціації Йоги. Офіційний представник International Yoga Federation «World Union of Yoga» в Україні. Один із найвідоміших викладачів Йоги на території пострадянського простору та за кордоном. Автор методики Ішвара-йога

Індубала
Автор бестселерів по джйотіш і засновниця «Школи ведичної астрології». Вона розраховує гороскопи людей і карму світу. Знає, що буде у майбутньому і як пройти завдання долі. Отримавши ініціацію у таємниці джйотіш і в духовну традицію вайшнавізму, Індубала вже більше 25-ти років вивчає та викладає астрологію. Регулярно проводить унікальні подорожі та паломництва в Індію. В тому числі до містиків та провісників: Бхрігу-шастри, Агастья-шастри, Потхі-шастри.

Бхакті Судхір Госвамі (США)

Один з найбільш блискучих філософів нашого часу. Про його лекції говорять: «… Радість, сміх, глибина, відсутність часу і щастя». А він каже про себе: «Я ніколи не був релігійною людиною — швидше, філософським рок-н-рольщик».

Бхакті Лаліта (США-Таїланд)

«Бути жіночною — не означає бути слабкою»: каже мандрівна черниця, яка в юності залишила будинок і коледж, щоб відправитися в Індію. Бхакті Лаліта також записала музичний альбом «Songs of  Devotion» і, крім лекцій, виступить на фестивалі з групою Jiv Jago.

Мадхусудан Махарадж (Великобританія-Індія)

Він народився в аристократичній британській сім’ї, виріс в Африці, об’їхав півсвіту на мотоциклі, став ченцем і провів в Індії 33 роки. Першу духовну подорож Мадхусудан Махарадж здійснив саме по Україні в 2014 році.

VEGETARIAN SOUL (Італія)

Приклад того, як поєднувати улюблену справу, етичний бізнес і духовну практику. Подружжя-засновники успішного вегетаріанського кейтерингу з Італії поділяться секретами здорової кухні і життя.

Чайтанья Мой (Бразилія-Італія)

15 років практикує і 13 років викладає йогу. Відкрила свій йога-центр в Бразилії, три роки провела в ашрамі в Індії. Сьогодні — викладач VedaVita Yoga Art Studio в Римі.

Барбара Бальдаччіні (Італія)

«Я прагну навчати любові і самоповазі з самого раннього віку», говорить Барбара, учасниця AIYB — італійської Національної асоціації дитячої йоги. А як терапевт танцювального руху, вона допомагає людям з обмеженими фізичними і психічними можливостями. Готує навчальну програму в Європі, в якій об’єднує свою любов до йоги, танцю, пантоміми і театру.

Дхананджая (Італія)

Натуропат, викладач йоги і бойових мистецтв, співзасновник VedaVita Yoga Art Studio і Атма Йога Центрі в Римі. Поєднує практичні і духовні знання Індії з принципами даосизму і китайської медицини. На фестивалі також продемонструє стародавнє бойове мистецтво сикхів — Гатку.

VIII Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2018 присвячений миру всередині і навколо нас. «Найкраще на фестивалі — це люди, які збираються з усього світу, щоб нести добро, любов і світло тут, в Україні», впевнені організатори.

Сайт фестивалю: http://vedalife.camp

 

 

Контакти для акредитації ЗМІ:

Прес-служба фестивалю Vedalife

e-mail: vedalife.pr@gmail.com

Ольга Черноусова

Тел: +38 (097) 215-26-98

Дарина Мельник

Тел: + 38 (098) 661 48 62

 

Share