ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 4 апреля 2018, 16:04

Повернення легенди в кінотеатрах з 5 березня

791 0

Кримінальна екшн-комедія «Жага смерті» з Брюсом Віллісом у головній ролі від творців «Козирні тузи», «Чудова сімка» і «Дев’ять ярдів» вже цього тижня в кіно.

Улюбленець мільйонів повернувся на екран у новому амплуа. Цього разу Брюс Вілліс зіграв роль хірурга Пола Керсі, який вершить правосуддя.

Головний герой звик витягувати людей з того світу після кримінальних зіткнень. Але після того, як його дружина і дочка стають жертвами вуличної банди, а поліція не діє, він бере караючий меч правосуддя в свої руки. Відео винахідливої помсти злочинця підкорюють інтернет-топи, а серед жителів міста розходяться чутки про невловимого народного месника, якому тепер належить все місто. Він мстить бадьоро, весело та зі смаком.

«До того, як у мене з’явилися діти, тема батьківства була частиною тих фільмів, в яких я знімався. Тепер це важливий компонент. Цей фільм дійсно змушує тебе задуматися, як далеко ти міг би зайти, щоб захистити свою сім’ю. Після жорстокості, яку заподіяли його сім’ї, Пол Керсі втратив терпимість до будь-якого поганого хлопця, який шкодить безневинним людям. І ми показуємо глядачам причини чому він робить те, що робить»,розповів актор головної ролі Брюсс Вілліс.

У фільмі зіграли: Брюс Вілліс ( «Ред», «Міцний горішок», «Нестримні»), Вінсент Д’Онофріо ( «Чудова сімка»), Елізабет Шу ( «Залишаючи Лас-Вегас»), Дін Норріс (серіал «У всі тяжкі ») та інші.

Трейлер:

 

Цікавий факт: на головну роль у фільмі претендували Сільвестр Сталлоне, Рассел Кроу, Метт Деймон, Бред Пітт і Вілл Сміт. Однак студія Metro-Goldwyn-Mayer зупинила свій вибір саме на кандидатурі Брюса Вілліса!

Глядач зможе побачити бойовик «Жага смерті» в кінотеатрах України вже з 5 березня!

Share