ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty 13 февраля 2018, 11:09

Вікторія Гресь представляє свою нову колекцію GRES COUTURE: American Story

603 0

Дизайнер Вікторія Гресь представляє свою нову колекцію GRES COUTURE: American Story. Цього року  показ відбудеться в салоні американських інтер’єрів DECOROOM.

Victoria Gres — бренд будинку моди з 20-річною історією, створений дизайнером Вікторією Гресь.

У колекції GRES COUTURE: American Story відображений бадьорий дух юності, свободи, відкритості до нового, який об’єднує комфорт і відчуття стилю. Все це нагадує дизайнеру історію американської моди, яка стрімко розвивалася, починаючи з 30-х років. Кожна сукня в колекції це елегантність, помножена на комфорт.

«Саме в Америці спостерігається найактивніший синтез культур, який впливає на всі сфери життя людини і, зокрема, на моду. Американці створили свою історію і культуру, зібравши по світу, здається, все, що асоціюється з комфортом. Вони комфортно живуть, купують в комфортні меблі і хочуть навіть на вечірніх заходах відчувати себе комфортно, але при цьому відповідати дрес-коду» — вважає дизайнер.

GRES COUTURE: American Story не має єдиного колірного рішення. Головними виступають образи і настрій, а тканина виробу та її колір є лише доповненням. Вишукані вечірні образи зобов’язують до гармонійного поєднання з верхнім одягом. Традиційно для бренду сукні доповнені шовковими пальто і вовняними кардиганами oversize.

Цієї весни Вікторія Гресь представить нову колекцію домашнього одягу Gres Home for DECOROOM.

 

«Важливо відповідати тому рівню, який ви собі ставите, створюючи інтер’єр в певному стилі. В правильно підібраному  домашньому одязі ви будете відчувати гармонію з тими речами, якими ви себе оточуєте вдома» — Вікторія Гресь.

Генеральним партнером вечора виступить Галерея справжніх речей DECOROOM. Компанія DECOROOM — експерт в галузі інтер’єрів. Витончені інтер’єри «під ключ» — від проектування до практичної реалізації.

Партнерами вечора виступлять:

«Баварія Моторс». Компанія «Баварія Моторс» офіційний дилер автомобілів BMW в Харкові та Харківській області.

Інвестиційно-будівельна компанія “Авантаж”. Компанія «Авантаж» спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів.

Після презентації нової колекції в салоні Decoroom буде працювати шоурум бренду Victoria Gres. Дизайнер особисто допоможе підібрати вам правильний образ і підкаже які вибрати аксесуари. Шоурум буде відкритий для відвідування 14 лютого з 10:00 до 19:00.

Захід відбудеться 13 лютого о 19:00 в салоні американських інтер’єрів Decoroom.

Фото: Бренд Victoria Gres

Share