ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 21 ноября 2017, 13:18

Як пройшла урочиста вечеря проекту «13 шефів» в ресторані «Антрекот»

1907 0

Листопадову вечерю проекту 13 шефів приймав ресторан Антрекот.

Шеф -кухар Юрій Калінін та менеджер закладу Роман Сморгун разом з усією командою Антрекоту доклали максимальних зусиль, щоб присутнім було смачно і комфортно.
Достойне меню, вдало підібрані напої, стильний інтер»єр та звично дружня атмосфера традиційно зробили вечір понеділка найяскравішим моментом тижня, а то і останнього місяця осені.

Вишукані страви змінювали одна одну на тарілках, а вина і коктейлі — у келихах. До ростбіфа з оленини — авторська інтерпретація коктейлю Мулен Руж, пікантний дует тунця і лосося доповнило біле вино, а до салату з курки з лисичками запропонували червоне. Селеровий суп з кальмарами викликав чи не найбільше обговорень і для багатьох став гастрономічним сюрпризом — приємним. Ніжна кізочка з гарбузовим пюре з нотами вишневого соусу закінчила “ситну” частину вечері. На завершення подали десерт “Байрон”. Його чекали чи не з самого початку вечора, адже Шеф нікому не відкривав таємниці, що заховано за назвою. Ніжний мус з пива на ідеально випеченому брауні, покритий меренгою, завершив вечерю, залишивши приємний післясмак справджених очікувань
Остання вечеря сезону завжди трошки ностальгійна — ще всі разом, але вже от-от закінчиться гастрономічний рік, нові обличчя і смаки поповнять колекцію вражень.

Автор: Андрей Валовой

Share