ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty 2 октября 2017, 13:51

Квіткові орнаменти на фоні геометричних ліній в новій колекції від 2KOLYORY

571 0

Бренд представив осінню колекцію «Царина», в яку ввійшли жіночі сукні, кардигани, ділові блузи та тренчі. Та незмінно родзинкою колекції стали вишивані великі квіти по мотивам стародавньої вишивки. Колекція виконана з натуральних матеріалів та витримана в стриманих тонах, переважно прямого крою та з лаконічними лініями.

Ца́рина – поле де ростуть квіти: нетронуті, цілющі, мальовничі та рідкісні. Так і наша жінка в цьому шаленому світі – дика квітка з унікальною красою та рідкісною душею.

«Своє  натхнення ми знайшли в образі мавки з Лісовою пісні Лесі Українки. Ми хотіли підкреслити жіночність наших українок та наголосити, що їй, трохи дикій та магічній, є місце в сучасному урбаністичному світі. Таке собі переродження дикою мавки в справжню красуню» — говорить креативний директор Оксана Коваленко.

2KOLYORY — ДНК української нації.

Історія бренду почалася у 2015 році коли подружжя Ігор та Оксана Коваленко заснували власне виробництво та дали йому особливу назву.

Бренд 2KOLYORY — це поєднання двох стихій, початку і кінця, жіночого та чоловічого, минулого і майбутнього, чорного і червоного – вічне протистояння протилежностей.

Нашою місією є збереження багатовікових традицій предків та передача сакральних знань нашим дітям. Об’єднуючи традиції українського народу та світові тенденції, ми створюємо сучасний одяг з вишивкою і вишиванки, які хочеться носити на кожен день і на особливі події.

В наші цінності ми вкладаємо те, що нас надихає і створює фундамент для нашої роботи. В першу чергу, це наша команда. Для нас важливо дивитися в одному напрямку, йти до спільної мети.

Результат нашої роботи ми вимірюємо позитивними відгуками, завжди прислухаємося до наших клієнтів. Це допомагає нам визначити вектор нашого руху і розвитку.

Share