ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 14 сентября 2017, 14:40

Best Restaurants Kyiv друге видання: добірка з 57 ресторанів

548 0

Через рік після публікації « Best Restaurants Kyiv » та через 6 місяців після запуску « Best Odessa », Pink Guide запускає друге видання найкращих ресторанів столиці України. Це нове видання пропонує познайомитися з 57 ресторанами, 32 з яких не були присутні в попередньому виданні.

Посібник має такі нові особливості:

  • Було відкрито багато українських ресторанів, шеф-кухарі переглянули традиційну кухню і запропонували більш сучасні варіанти;
  • Новий розділ «Сніданок, десерт, обід». Іноді просто хочеться з’їсти бутерброд або шматочок доброго торта;
  • Нові піктограми (графічні символи): Дискотека, Кальян, Сніданок.

The Pink Guide пропонує колекцію посібників, які повністю незалежні та не мають жодної реклами. Ці посібники написані англійською мовою і в основному спрямовані на ресторани.
Складений і виданий Мод Жозеф. Мод – француженка, яка нині проживає в Києві та дуже захоплюється гастрономією. Вона вважає, що гастрономія є дуже гарною відправною точкою для знайомства з містом. Отже, гід « Best Restaurants Kyiv » обов’язково повинен мати кожен українець, іноземець, який проживає в Києві, та турист. Кожен, хто бажає відкрити для себе Київ вперше або ж просто подивитися на місто іншими очима.

Посібник включає в себе: — карти, щоб визначити місцезнаходження ресторанів у місті відповідно до районів; — піктограми (графічні символи) для полегшення вибору закладу: тераса, вид на місто, смачний коктейль, бізнес-ланч, музична атмосфера або ж цінова категорія; — фотографії; — рекомендації автора.
Мод Жозеф обирала ресторани за двома наступними критеріями: — незалежно від типу кухні, вона неодмінно повинна бути смачною, якісною та добре виконаною; — особливу увагу автор приділила інтер’єру та декору.

«Best Restaurants Kyiv» коштує 400 гривень. Його вже можна придбати в кількох точках в Києві, зокрема в мережі книгарень «Буклінг» (у торговому центрі «Гуллівер»), «Буква», The Bookstore, в магазині Good Wine, а також на сайті www.thepinkguide.net.
Контактна інформація для преси: Мод Жозеф
contact@thepinkguide.net +380 66 589 98 10

Share