ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Новости 8 сентября 2016, 14:20

Ранкова кава ділової жінки

433 0

Шановні пані, активні жінки та дівчата!

Щиро запрошує Вас стати учасницею традиціного вже сьомого сніданку організації «Ранкова кава ділової жінки» в рамках проекту «Коло Жіночого Лідерства», який відбудеться 20 вересня з 9.30 до 12.00 в столичному ресторані «Вино Град» (вул.Саксаганського 83).

Ведучими та модераторами заходу стануть членкиня ГО»ДУЖ», Президент Української Академії інтегративної медицини, успішна й чарівна Розалія Кобилянська та постійна учасниця сніданків організації, бізнес- та лайф-коуч, автор та ведуча жіночих программ з ефективної комунікації та самореалізації, засновниця Студії особистого розвитку «NewPersona» Ксенія Ланчак.

Тема нашого сніданку: «Жінка — Богиня! Жінка — Берегиня!»

Жінка споконвіку вважалася берегинею домашнього вогнища та сімейного затишку. Природа наділила її великим призначенням — бути матір’ю, дарувати життя. Тому Богиня живе всередині кожної жінки, потрібно лише розбудити її. Яка ж вона, Жінка — Богиня й Жінка — Берегиня? Приходьте та дізнайтесь!

Вас чекають незабутня зустріч, знайомство з активними та успішними жінками, цікава дискусія та позитивний настрій на весь день! 

Попередня реєстрація обов’язкова за телефоном +38 (068) 510 97 10.
Вартість участі – 250 грн.

Share